Raskaan kaluston kuljetukset

Raskaan kaluston kuljetukset Kuljetuspalvelut Veljekset Heleniukselta 

Kuljetukset teemme Hiab-autolla, joka on omiaan erityisesti raskaan kaluston ja muun tavaran kuljetukseen. Hiab -kuorma-auto on erityisen sopiva vaihtoehto, kun tarvitaan kuljetusta tai nostoa paikkaan, johon pumppukärryillä ei pääse. Kalustolla kuljetetaan näppärästi esimerkiksi raskaat kappaletavarakuljetukset, rakennustarvikkeet, kattotuolit, elementit, koneet sekä ajoneuvot, kuten minikaivurit. Lastaus ja purku käy ripeästi tehokkaalla koneella. Lavavuokrauksen lisäksi kuljetamme ja tyhjennämme tarpeen vaatiessa myös asiakkaiden omia vaihtolavoja ja kontteja.

Rahtilavamme muuntuu käden käänteessä kuljetuslavetiksi irroitettavien sivulaitoja ansiosta. Lavan sisämitat ovat leveys: 2,5 m ja pituus 6,2 m. Kuorma-auton kantavuus rahtilavan kanssa on 9000 kg.

Tilaa kuljetus, avullamme onnistut

Meiltä tilaat raskaan tavaran kuljetukset ja vaihtolavat ja jätelavat kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Tavara pääsee luotettavasti perille silloin kun pitääkin. Hankkeesi pysyy aikataulussaan, kun ohjaimissa on ammattitaitoinen kuljettaja ja alla asianmukainen kuljetuskalusto. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää kuljetuksista