Rakennuspalvelu Veljekset Helenius Oy


Ulko- ja sisäremontit sekä muut saneeraustyöt pääkaupunkiseudulla sekä muualla Uudellamaalla

Rakennuspalvelu Veljekset Helenius Oy remontoi yli 11 vuoden kokemuksella ja saneeraa pääkaupunkiseudulla sekä koko Uudellamaalla. Olemme remonttien lisäksi erikoistuneet vesivahinko- ja vahinkosaneeraukseen ja teemme yhteistyötä eri vakuutusyhtiöiden kanssa. Palvelemme sekä yrityksiä sekä yksityisasiakkaita parhaalla ammattitaidollamme.

Remonttialan ammattilaiset asiakasta varten


Toimintamme tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Toteutamme asiakkaan toiveet laadukkaita materiaaleja käyttäen sekä työjäljen viimeistelystä huolehtien. Olemme luotettava toimija, joka tekee sovitut työt sovitussa aikataulussa.
Märkätila-asentajillamme on VTT:n märkätila-asentajan pätevyyssertifikaatit sekä Kiilto Oy:n ja Mapei/Wedi-koulutukset. Huolehdimme työntekijöidemme työturvallisuudesta ja monipuolisesta ammattitaidosta niin märkätilaremonttien, maalauksen, huoneistosaneerausten sekä muiden töiden suhteen. Suojaus- ja pölynhallinnan osaamisemme ansiosta työkohteemme ovat aina siistejä ja viimeisteltyjä.

Tutustu kattavaan palveluvalikoimaamme ja ota yhteyttä! Toteutamme toiveidesi mukaiset remontit lattiasta kattoon viimeisteltynä laatutyönä.

Laatutakuu

Työllämme on aina laatutakuu. Remontti on valmis vasta, kun asiakas on siihen tyytyväinen.