Byggnadsservices Veljekset Helenius Oy

Utomhus- och inredningsrenoveringar och andra saneringsarbeten i Vanda, Esbo, Helsingfors och även på andra håll i Nyland

Byggnadsservices Veljekset Helenius Oy renoverar med över 10 års erfarenhet och utför saneringsarbeten i hela Nylands-regionen från Helsingfors, Esbo och Vanda ända till Lojo, Hyvinge och Borgå. Förutom renoveringar har vi också specialiserat oss på sanering av vattenskador och skadereparationer och vi samarbetar med flera försäkringsbolag. Vi betjänar både affärs- och privatkunder med våra bästa möjliga yrkeskunskaper.

Renoveringsexperter med kunden i fokus

Vår målsättning är nöjda kunder. Vi förverkligar kundens önskemål genom användning av högkvalitativa material och är måna om att slutresultatet av arbetet är det bästa möjliga. Vi är en betrodd operatör som utför det överenskomna arbetet inom den överenskomna tidtabellen.
Våra våtrumsinstallatörer har VTT -certifikat för våtutrymmen och utbildning från Kiilto Oy och Mapei/Wedi. Vi försäkrar oss om våra anställdas arbetssäkerhet och mångsidiga yrkeskunnande, både vad gäller renoveringar av våtutrymmen, målningsarbeten, lägenhetssaneringar och andra arbeten. Tack vare vår kompetens inom skydds- och damm-hantering är våra renoveringsutrymmen alltid städade och snygga.

Bekanta dig med vårt omfattande utbud av tjänster och kontakta oss! Vi utför högkvalitativa renoveringar från golv till tak, helt enligt dina önskemål.

Finansiering av renoveringen

Vi samarbetar med Vendigo som enkelt och snabbt hjälper dig med finansieringen av renoveringen! Vendigo beviljar inte lån, men jämför från ditt perspektiv olika lån från olika banker och finansiella företag för att garantera bästa möjliga lånevillkor.

Den elektroniska ansökan är lätt att fylla i på de flesta terminaler och du får ditt kreditbeslut inom några sekunder efter att du skickat in den.

Mer information finns på sidan http://vendigo.com/fi/kuluttajille

Huoneistoremontti

Kom ihåg hushållsavdraget!

I beskattningen kan du ansöka om hushållsavdrag för byggnads- och underhållsarbeten. Läs mer om möjligheten till hushållsavdrag och dra nytta av den märkbara fördelen!

Läs mer på sidan - www.vero.fi/sv