Maskiner för uthyrning

Letar du efter en hjullastare att hyra?

Den behändiga ramstyrda minigrävaren AVANT 750 är till stor hjälp vid fastighetsunderhåll och byggnadsarbeten, landskapsplanering, planteringar, schaktning, för att breda ut jord eller sand, och för byggarbetsplatser för förflyttning av tunga lastpallar.

Det finns flera tillbehör tillgängliga för hjullastaren, såsom snö/grusskopor och gaffeltruckar, vilket gör den till en mångsidig arbetsmaskin för många olika jobb.
Manövreringen av Avant är lätt och erbjuder en bekväm arbetsmiljö bland annat tack vare den kompakta LX-hyttens glasdörr och värmeanordning. Avant är registrerad som traktor och kan köras korta sträckor på trafikerade vägar, vilket förutsätter ett körkort av T-kategori. Den har även vägtrafikutrustning, strålkastare, blinker, arbetsljus, varningsljus, mm.

Hjullastaren är lätt att köra och kan snabbt tas i bruk även av nybörjare. Vi erbjuder vid behov även instruktioner för ibruktagande. Vi levererar vid behov lastarna med lasttransport. Vi hyr också ut lastvagnar för transport av Avant och andra maskiner. Vi betjänar byggnadsföretag, entreprenörer, landskapsarkitekter, fastighetsmäklarföretag och privata byggare. Vid långtidsuthyrning erbjuds alltid ett prisvärt paketpris.

Tekniska data:

  • Som standard en 160 cm bred skopa.

  • Maskinbredd 138cm, höjd 210cm utan varningsljus (+ varningsljus 25cm).

  • Längd utan skopa 306cm, med skopa 385cm.

  • Min. transportlängd med skopa när skopan är upprätt 355cm.

Ring och be om tilläggsinformation 044-561 0919!