Transport av tung utrustning

Transport av tung utrustning Transporttjänster av Veljekset Helenius

Transporterna utförs med Hiab -bil, som är speciellt lämpad förtransport av tung utrustning och andra varor. Hiab -lastbilen är det bästa alternativet för transport från eller lyft på platser som inte kan nås med pumpkärra. Utrustningen möjliggör behändig hantering av till exempel tunga laster, byggnadsmaterial, taksparrar, element, maskiner och fordon, som till exempel minigrävare. Lastning och lossning sker snabbt med hjälp av effektiva maskiner. Förutom uthyrning av flak fraktar och tömmer vi vid behov även våra kunders egna flak och containers.

Vårt fraktflak omvandlas behändigt till ett transportflak tack vare sina löstagbara sidoväggar. Flakets inre dimensioner är bredd: 2,5 m och längd 6,2 m. Lastbilens lastkapacitet kombinerat med fraktflaket är 9000 kg.

Kontakta oss för lyckad transport

Av oss beställer du transport av tunga varor samt flak och avfallsflak kostnadseffektivt och tryggt. Varorna levereras tillförlitligt vid rätta tidpunkter. Ditt projekt håller tidtabellen, då en skicklig förare sitter vid ratten och transportutrustning är lämpad för ändamålet.

Kontakta oss för tilläggsinformation om transportmöjligheter