Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone- ja WC-remontit, saunaremontit ja märkätilaremontit. Hyödynnä täysin maksuton ammattilaisen kartoituskäynti ja saat samalla takuulla parhaan tarjouksemme.

Pyydä paras tarjous täältä

Rakennuspalvelu Veljekset Helenius Oy tarjoaa kattavia märkätilaremontti-, sauna- ja wc- sekä kylpyhuoneremonttipalveluja pääkaupunkiseudulla sekä muualla Uudellamaalla.

 

Kylpyhuoneremontti sekä sauna- ja wc-remontti alkaa asiakkaan toiveiden ja suunnitelmien kartoittamisesta. Neuvomme mielellämme asiakasta valitsemaan sopivimpia rakennusmateriaaleja märkätiloihin, jotka joko asiakas itse tai me hankimme.

Puramme märkätiloista vanhat pinnat ja rakenteet ja suoritamme vedeneristys- ja muut pohjatyöt huolellisella ammattitaidolla.

Vesierityksen suorittaa aina VTT:n sertifioima ammattilainen, joten hänellä on aina alan viimeinen tietämys ja täydennyskoulutus. Asennamme kaakelit, kiintokalusteet sekä teemme sovitut seinä- ja kattotyöt. Valtuutetut alihankkijamme tekevät sähkö- ja vesityöt, joten työt täyttävät myös vakuutusyhtiöiden vaatimukset.

 

Olipa toiveenasi tyylikäs kylpyhuone, tunnelmallinen sauna tai toimiva kodinhoitohuone ja wc, me täytämme toiveesi.

Nopea tarjouspyyntö täältä