Badrumsrenoveringar

Renoveringar av bastun, toaletter, badrum och våtutrymmen

Byggnadsservice Veljekset Helenius Oy erbjuder helomfattande renoveringar av våtutrymmen, bastun, toaletter och badrum i huvudstadsregionen och på andra håll i Nyland.

Badrumsrenoveringar samt bastu- och toalettrenoveringar börjar med en kartläggning av kundens önskemål och planer. Vi hjälper gärna kunderna att välja de mest lämpliga byggmaterialen för våtutrymmen, som antingen införskaffas av kunden själv eller av oss.

Vi avlägsnar de gamla ytorna och strukturerna i våtutrymmen och utför vattenisolering och annat grundarbete med noggrann sakkunskap. Vattenisoleringen utförs alltid av en VTT-certifierad expert, som alltid innehar de senaste kunskaperna och utbildningen inom området. Vi lägger kakel, monterar fasta möbler och utför överenskomna vägg- och takarbeten. Elektriska installationer och vattenarbeten utförs av våra auktoriserade underleverantörer inom områdena, för att uppfylla försäkringsbolagens krav.

Oavsett om du är ute efter ett elegant badrum, en trivsam bastu eller ett funktionellt hemvårdsrum och toalett, uppfyller vi dina önskemål.

Kontakta oss och be om en offert!

Finansiering av renoveringen

Vi samarbetar med Vendigo, som enkelt och snabbt hjälper dig med finansieringen av renoveringen! Vendigo beviljar inte själv lån, men jämför från ditt perspektiv olika lån från olika banker och finansiella företag för att garantera bästa möjliga lånevillkor.

Den elektroniska ansökan är lätt att fylla i på de flesta terminalerna och du får ditt kreditbeslut inom några sekunder efter att du skickat den.

Mer information finns på sidan http://vendigo.com/fi/kuluttajille