Veljekset Helenius Oy ByggnADSSERVICE

Utomhus- och inredningsrenoveringar och andra saneringsarbeten i huvudstadsregionen och  Nyland!

Ta kontakt

Byggnadsservice Veljekset Helenius Oy renoverar med mer än 14 års erfarenhet och utför saneringsarbeten i huvudstadsregionen och hela Nyland. 

Förutom renoveringar har vi också specialiserat oss på sanering av vattenskador och skadereparationer och vi samarbetar med flera försäkringsbolag. Vi betjänar både affärs- och privatkunder med bästa möjliga yrkeskunskaper.

Renoveringsexperter med kunden i fokus

Vår målsättning är nöjda kunder. Vi förverkligar kundens önskemål genom användning av högkvalitativa material och är måna om att slutresultatet av arbetet är det bästa möjliga. Vi är en betrodd operatör som utför det överenskomna arbetet inom den överenskomna tidtabellen.


Våra våtrumsinstallatörer har VTT -certifikat för våtutrymmen och utbildning från Kiilto Oy och Mapei/Wedi. Vi försäkrar oss om våra anställdas arbetssäkerhet och mångsidiga yrkeskunnande, både vad gäller renoveringar av våtutrymmen, målningsarbeten, lägenhetssaneringar och andra arbeten. Tack vare vår kompetens inom skydds- och damm-hantering är våra renoveringsutrymmen alltid städade och snygga. 


Bekanta dig med vårt omfattande utbud av tjänster och kontakta oss! Vi utför högkvalitativa renoveringar från golv till tak, helt enligt dina önskemål.